INLOGGEN

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Imesco Bvba met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Imesco Bvba verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Imesco Bvba worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Imesco Bvba aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Imesco Bvba aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Imesco Bvba opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Imesco Bvba alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Imesco Bvba niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar websites die niet door Imesco Bvba worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Imesco Bvba uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door Imesco Bvba worden onderhouden wordt afgewezen.