INLOGGEN

ESP-logistics

De ESP-gezondheidstest geeft advies over welke supplementen op dit moment voor u het meest geschikt zijn om uw gezondheid te ondersteunen.

Dr . Annik Mollen heeft voor het ESP-concept een selectie gemaakt van fytotherapeutische, orthomoleculaire, homeopatische, ayurvedische en energetische preparaten, zouten, colloïdale oplossingen…  afkomstig van diverse leveranciers. Hierbij heeft ze vanuit haar jarenlang onderzoek en ervaring gekozen voor de producten met de hoogst mogelijke biochemische en/of energetische activiteit, producten die goed opneembaar zijn en een effectieve werking uitoefenen in het lichaam.

De supplementen kunnen verkregen worden:

Via de apotheek:

Met het afgeleverde voorschift kan u terecht bij de apotheek. De apotheker kan op het bestelformulier de nodige gegevens terugvinden betreffende de leverancier en bestelcode.

Aangezien er voor het ESP-concept een selectie werd gemaakt van supplementen van diverse nationale en internationale leveranciers kan het zijn dat:

  1. de leveringstijd onnodig lang is
  2. de apotheker per leverancier de verzendkosten aan u doorrekent
  3. de apotheker de producten niet kan of wenst af te leveren
  4. de apotheker u een gelijkaardig product van een andere firma probeert voor te stellen: dit moet u steeds weigeren! Bij de ESP-gezondheidstest wordt immers niet enkel rekening gehouden met de scheikundige samenstelling, maar ook met de polariteit van het product. Deze eigenschap is doorslaggevend voor het effect op de genexpressie. Apothekers zijn opgeleid in de scheikundige werking van stoffen, maar hebben vaak onvoldoende kennis over de polariteit om deze effecten juist te kunnen beoordelen.

 
Om dit ongemak te vermijden biedt het ESP-concept de mogelijkheid om via ESP-logistics in één keer alle supplementen rechtstreeks bij u thuis te laten afleveren.

Via ESP-logistics:

ESP-logistics is een bestel- en distributieplatform dat opgericht is en ondersteund wordt door de verschillende firma’s/leveranciers van supplementen.  Zowel uw arts/therapeut(e) als de uzelf is in de mogelijkheid om van dit bestel- en distributieplatform gebruik te maken.
U kan enkel toegang krijgen tot dit platform via uw arts/therapeut(e). Dit geeft de leveranciers de garantie dat de supplementen werden voorgeschreven volgens deskundig advies of dat de patiënt(e)/klant bij eventuele vragen bij een deskundige terecht kan.

Het kan immers zijn dat u medicijnen gebruikt die niet mogen gecombineerd worden met welbepaalde supplementen, dat u omwille van een heelkundige ingreep of andere therapie het gebruik van de supplementen tijdelijk moet uitstellen of dat u (vrouw) zwanger bent of zwanger wenst te worden.